Férfi divat – Mutatjuk a legjobb kiegészítőket!

A férfi divat és öltözet nem teljes a megfelelő kiegészítők nélkül. A különböző színekben pompázó nyakkendők, sálak már egyre elfogadottabbak, sőt a díszzsebkendő is újra népszerűségnek örvend.

Ami az ékszereket illeti sokan úgy gondolják, hogy az óra önmagában „az ékszer” egy úrnak, azonban mi egy másik vonalat képviselünk. Szerintünk egy igényes karkötő vagy oldallánc, legalább annyira fontos lehet, persze az egyén stílusához igazítva. Ebben a cikkben végig vesszük, hogy szerintünk melyek azok a kiegészítők, amelyeket szívből ajánlunk, sőt mi is viseljük őket.

 

1. Nyakkendő

Egy igazi alap darabról beszélünk. A leglezserebb férfi gardróbot sem tudjuk elképzelni, legalább egy darab nyakkendő nélkül.  Üzletünkben rengeteg szín és minta közül válogathat.  Természetesen nem mindenki szereti és nem is feltétlenül van rá szükség a hétköznapokon, de alkalmanként viselnünk kell. Az újra divatos kötött darabokat rendkívül ajánljuk, ha pedig Ön a merészebbek táborába tartozik, próbálja ki a csokornyakkendőt. Hihetetlenül fel tudja dobni még a casual szetteket is.

 

2. Díszzsebkendő

Elképzelni sem tudjuk a zakós megjelenést egy szép díszzsebkendő nélkül, és azt tanácsoljuk, hogy ha eddig még nem tette, akkor próbálja ki bátran. Egy laza összeállítást feldob, egy formálisat pedig még elegánsabbá tesz. Sok-sok szín és minta létezik, amelyet hasznosítani tudunk, természetesen az adott színösszeállításunkat figyelembe véve. Üzletünkben szívesen segítünk eldönteni Önnek abban, hogy melyiket válassza, de abban biztos lehet, hogy nem lesz könnyű a döntés, mert az ember egy idő után legszívesebben mindent haza vinné.

 

3. Nyaksál (kravat)

A számunkra leginkább A Keresztapa trilógiából ismert kiegészítő újra divatba jött. Viselőjét garantáltan meg fogják csodálni, hiszen nagyon keveset látni belőle az utcán. Rendkívül elegáns és finom megjelenést biztosít.

 

4. Sál

Amikor az idő még nem elég meleg (vagy már nem az, mondjuk ősszel), nagyon jól eső érzés egy stílusos sálat a nyakunkba tekerni. Funkciója tagadhatatlan, azonban a megfelelő szín, illetve minta kiválasztása feldobja az egész megjelenésünket.

 

5. Karkötő

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az óra a férfi egyetlen ékszere, mi pedig úgy gondoljuk, hogy a megfelelően kiválogatott karkötők remek kiegészítői lehetnek egy casual összeállításnak. Üzletünkben számtalan buddha fejes ásvány karkötő közül válogathat, mi pedig szívesen adunk tanácsot abban, hogy hogyan tudja összeegyeztetni őket a többi ruhadarabbal, illetve a színekkel.

 

6. Oldallánc

Lehet, hogy most Ön is felteszi a kérdést, hogy mégis mit keres az oldallánc egy szabóságban található kiegészítők között. Nos, annyi biztos, hogy nem való mindenkinek, és végképp nem való minden alkalomra. Akik határozott, bátor stílussal rendelkeznek, esetleg a hipster vonalat képviselik, előszeretettel veszik fel laza összeállításaikhoz. Ön kipróbálná?

 

7. Mandzsetta gomb

Egy igazi klasszikus, amely mérete ellenére fontos darabja lehet kiegészítő arzenálunknak. Kifinomult, elegáns, díszes. Sokan csak a formális öltözetekhez használják, mi azonban arra bátorítjuk vevőinket, hogy tegyenek próbát akár a hétköznapok irodai vagy casual szettjeivel is, és vegyék fel mandzsetta gombjaikat.

 

8. Öv

Mondanunk sem kell, hogy az öv alapdarab. Manapság már megtalálható a bőr, műbőr kivitelen kívül egészen a színes vászon és műszálas elasztikus darabokig. Üzletünkben kedvére válogathat a szebbnél szebb színekben pompázó övekből, hogy minden cipőjéhez és alkalomra meglegyen a megfelelő darab. 

 

9. Óraszíj

Amikor megveszünk egy órát nem feltétlenül jut eszünkbe, hogy akár le is cserélhetjük a szíját. Szabóságunk a színes öltözködést támogatja az uraknál is, emiatt ajánljuk a nálunk megtalálható óraszíjakat, amelyeket akár kedvenc cipőjének színéhez is választhat.

 

Imádjuk a kiegészítőket és arra buzdítjuk Önt is, hogy adjon egy lehetőséget bármelyiknek a fent felsoroltak közül, hiszen a megfelelően kiválasztott darabok keretet adnak a férfi öltözködésnek. Öltözete harmonikus és egységes lesz, és azt fogja észre venni, hogy egyre több bókot kap majd a hölgyektől.