Férfi zakók – készletről is – Dress ME and YOU szabóságban

Férfi zakók méretre készítve: ez a Dress ME and YOU szabóság egyik alapköve. 2020 tavaszán sikerült szintet lépni és már nemcsak egyedi készítésű zakókat és ingeket kínálunk, hanem készletről is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

 

Férfi zakók készletről a DMY szabóságban

A férfi zakók fontos alapdarabjai a stílusos férfiak tuhatárának. Szabóságunkban a kezdetektől fogva készültek egyedi férfi zakók és sportzakók, de 2020 tavaszán sikerült egy újabb szintet lépnie a DMY szabóságnak: az egyedi férfi zakók mellett már készletes férfi zakókat is kínálunk üzletünkben.

Ez nagy segítség azoknak az ügyfeleinknek, akik számára a munkájuk, esetleg a sok utazás miatt nem működőképes a néhány hetes gyártási határidő. Sok olyan elfoglalt vásárlónk van, akiknek kifejezetten fontos, hogy amikor eljönnek hozzánk, akkor kész férfi zakókat tudjunk mutatni nekik – és a kiválasztott darabot méretre igazítás után máris elvihetik.

Sportzakó tippek a Dress ME and YOU szabóságtól: olvassa el cikkünket!

 

Férfi zakók, lenvászon zakók, lenvászon ingek

A hűvösebb napokon a pamut és gyapjú zakókat választják ügyfeleink, de a tavaszi-nyári időszakban előszeretettel választják ügyfeleink a lenvászon zakókat. Ezek a férfi zakók laza szabásukkal és kellemes lenvászon anyagukkal pompás kiegészítői a stílusos férfiak ruhatárnak. A lenvászon sportzakókat a DMY szabóságban úgy készünek, hogy a zakó belsejébe izzadság elszívót és kézi dísztűzést is helyezünk.

A lenvászon hypoallergén, hőszabályozó anyag, amely jól szellőzik : hidegben szigetel, melegben hűsít – tehát ideális viselet akár egy nyári napon is. A pamutnál és a gyapjúnál is erősebb anyag, de a viselése igazán komfortos. A lenvászon anyag természetesen lélegzik ami viselés közben kellemes érzetet ad. Emellett van egy nagyon érdekes tulajdonsága is: a használat során az anyag egyre lágyabbá és simábbá válik.

Lenvászon zakók 99.000Ft-tól kaphatóak üzletünkben: 1015 Budapest, Battyhány u. 27.

 

Lenvászon ingek készletről – a nyári napokra

A 2020-as nyári szerzonra három méretben készítettünk lenvászon ingeket, amelyek készletről, azonnal elvihetők. Lenvászon ingeinket kókuszdió gombokkal készítjük, hogy a lenvászon természetes hatását méginkább kiemeljük.

A Dress ME and YOU szabóságban a lenvászon ingek 19.900Ft-tól kaphatók. Az árban benne van a méretre igazítás is.

Szabóság - Dress ME and YOU Budapest

Lenvászon férfi ingek a Dress ME and YOU szabóság kínálatában

 

Ezen felül vállaljuk azt is, hogy az is, hogy a vásárlástól számított egy éven belül ingyenesen igazítjuk a megvásárolt lenvászon zakót. Ha elégedetlen egy meglévő zakójával vagy nadrágjával, akkor is tudunk segíteni: zakó, nadrág méretre igazítását is vállaljuk.

Ha nem biztos benne, hogy Önnek melyik zakó, melyik szövet, melyik szabás állna jól, akkor szívesen segítünk Önnek: szabóságunkban ingyenes stílus-tanácsadással, férfi zakó készítéssel állunk rendelkezésére.

Nézzen be hozzánk: várjuk szeretettel a 1015 Budapest, Batthyányi utca 27. alatti üzletünkben!