LENVÁSZON INGEK 19.900FT-TÓL LENVÁSZON ZAKÓK 99.000FT-TÓL

A lenvászon egy hypoallergén anyag a természetes szálak és a gyártási folyamat miatt. A lenvászon ruhák viselése segítik elkerülni az allergiás reakciókat. A lenvászon egy hőszabályozó anyag, mely hidegben szigetel, melegben hűsít és jól szellőzik. Hatalmas védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Nagyon komfortos érzetet ad a viselése ugyanis természetesen lélegzik. Pamutnál és a gyapjúnál sokkal erősebb anyag a nagy szakitószilárdsága miatt. Hosszú élettartalmuk van és egy olyan extra tulajdonságuk is mely minél több használattól egyre lágyabbá és simábbá válik.

NYÁRI INGEK, ZAKÓK KÉSZLETRŐL

A nyári szerzonra három méretben készítettünk ingeket: fehér, törtfehér, világosbarna, barna, vilagoskék, és királykék színben – kókuszdió gombokkal ellátva, hogy teljesen természetes hatást keltsünk. A 19.900 forintos árban benne van az is, hogy teljesen a vásárló testére igazítjuk az ingeket valamint egy év múlva is ingyenesen igazítjuk, ez egyben garancia is a munkánkra.

Készítünk lenvászon sportzakókat melyek belsejében izzadság elszívót és kézi dísztűzést helyezünk. Nyárra a legmegfelelőbb viselet a férfiak számára ugyanis lenge, szellőzik mégis tud elegáns és sportos is lenni. Három fajta színben kaphatóak; világoskék, bézs, sötétkék.
Egy méret pluszt benne hagyunk lenvászon sportzakóinkban, azaz ha később erősödnénk, akkor tudunk BŐVÍTENI is a zakón. Természetesen erre is igaz az, hogy akár egy év múlva is ingyen szűkítjük, bővítjük, igazítjuk a nálunk vásárolt sportzakókat.