Kötött nyakkendő

Stílusos kortalanság és szokatlan elegancia jellemzi kötött nyakkendőink mindegyikét. Viselője kiélvezheti milyen is az igazi utánozhatatlan megjelenés. Színek és minták széles garmadája veszi körül azt, aki csak rájuk pillanat, hiszen lehet csíkos vagy éppen pöttyös, apró mintás vagy teljesen egyszínű, a lényeg, hogy képes teljesen új színt csempészni a hétköznapokba. Tekints rá úgy, mint egy hibátlan feldolgozása egy igazi klasszikusnak.

Nyakkendő

Tárgyalásra vagy alkalmi viseletre? Hétköznapokra vagy különleges alkalmakra? Ne aggódj, nálunk minden napra találsz valami igazán nagyszerűt és hozzád illő nyakkendőt. Ingyenes stílustanácsadással segítünk, hogy biztosan megtaláld a személyiségeddel leginkább harmonizáló darabot.

Díszzsebkendő

Régen a lovagiasság egyik jelképeként szolgált, manapság viszont töretlen csillagként ragyog az elegáns öltözködés tárházában. A Dress Me & You teljes csapata alázattal és áhitattal kutatja fel a legújabbnak mondható díszzsebkendő mintákat és díszzsebkendő hajtogatásokat. Üzletünkben menedéket nyújtunk a hozzánk hasonló rajongóknak, akik a több, mint 200 darab díszzsebkendő közül, biztosan megtalálják az igazit.

Sportzakó

Teljesen megértjük, hogy vágysz az eleganciára, de nincs kedved egy komplett öltönyt felvenni. Ilyenkor kiváló segítséget nyújthat számodra egy egyedi készítésű sportzakó, teljesen a Te ízlésedre szabva. Kiválóan kombinálhatod számos színű és fazonú farmernadrággal. Rendkívül fontos számunkra, hogy olyan ruhadarab készüljön el kezeink között, ami tényleg Téged tükröz, ennek fényében állandó rendszerességgel újítjuk meg készletünket, szövetválasztékunkat. Beszéljünk róla egy kávé mellett!

Buddha karkötő

Kevés olyan ékszer létezik egy férfi számára, amely igazán magabiztosságot tud sugározni. Ebbe a csoportba tartozik a karkötő is. Buddha karkötőink alapanyagául az ónix drágakövek szolgálnak. Azt tartják róluk, hogy képesek viselőjüket megóvni negatív energiáktól, ezzel csökkentve a stresszt. Az ezüstösen csillogó Buddha fej és a csillogó / matt ónixgyöngyök összhatását mindenképp látnod kell.

Férfi öv

Nadrágod díszét távolról is megismered, hiszen üzletünkben kihelyezett, és oldalunkon szintén megtalálható férfi övek mindegyike arra hivatott, hogy feldobja öltözéked és teljesen új színben tüntessen fel. A változatos színvilágon túl, fontos megjegyeznünk, hogy öveink másik pozitívuma a hosszú élettartam. 

Mandzsetta gomb

Díszítsd fel ingedet. adj neki teljesen új megjelenést! Egyedi készítésű és tervezésű mandzsetta gombjaink biztosra veheted, hogy nem hagynak cserben. Keresd fel üzletünket személyesen, cserébe segítünk bővebben eligazodni a gombok útvesztőjében. Ha még nem találtad meg a tökéletes inget, ne keresd tovább, szabóságunk készségesen rendelkezésre áll férfi ing készítés terén is.