Szolgáltatások

Ruhajavítás

Méretes szabóságunk a ruhakészítés mellett ruhajavítással és ruha átalakítással is foglalkozik. Öltönyök, kosztümök szűkítése és ujja felhajtása,  ingek, blúzok, alkalmiruhák teljes átalakítása, méretreigazítása nálunk egy héten belül megvalósítható.  Nadrág – és szoknyafelhajtás, derék és csípőbőség igazítás magas szakértelemmel történik műhelyünkben. Szolgáltatásaink között szerepel függöny- és lakástextil varrás, zippzár csere, béléscsere, zsebjavítás, gombfelvarrás, stoppolás is. A javításra, átalakításra hozott ruhadarabokat gyors, pontos és megfelelő szakértelemmel készítjük el ügyfelelink számára. Több éves tapasztalattal vállaljuk varrodai munkák komplett lebonyolítását, csapatoknak alsó- és felsőruházat gyártását, valamint cégeknek formaruházat elkészítését.

Férfi ruha készítés

Szabóságunk legfőbb profilja a széles választékú ruhakészítés mellett továbbra is az egyedi igényekhez, méretekhez igazodó prémium minőségű férfi ruházatok készítése. Üzletünkben készített férfi ruházatok mindegyike magában hordozza viselője karakterét, és az ehhez kapcsolódó széles anyaghasználatból és apró részletekből fakadó eredetiséget. Vállaljuk esküvői öltönyök, sportzakók, nadrágok és ingek teljeskörű elkészítését, mindezt lelkiismeretes precizitással és odafigyeléssel Buda szívében. Jöjj be hozzánk még ma!

Utazószabó

szolgáltatás

Számos esetben érkezik hozzánk a kérdés, hogy vállalnánk-e külső helyszínen méretvételt, illetve az azt követő öltöny, kosztüm, ruha próbákat. Ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálására indult el az utazó szabó szolgáltatás.

Az időfaktor napjainkban méginkább felértékelődött, így azon ügyfeleink számára is elérhetővé kívánjuk tenni a méretes ruhakészítést, akik egyéni oknál fogva nem jutnak el szabóságunkba.

Gardrób rendezés, méretre igazítás

Egyes esetekben mikor nagyobb mennyiségben szükséges ügyfeleink ruhatárát szortírozni,igazítani, komoly segítséget jelenthet számukra, hogy ha otthonukban végezzük a méretre igazítást.

Mit jelent mindez?

Amikor megfogalmazódik bennünk a szándék, hogy öltönyt, menyasszonyi/alkalmi ruhát, férfi/női inget szeretnénk készítettni, előre egyeztetett időpontban és helyszínen szakképzett kollegánk Magyarország területén felkeresi Önt.

Anyag kínálatunk teljes palettája kollegánknál megtekinthető, a helyszínen meg tud történni a megrendelés, méretvétel, valamint az apró részletek és kiegészítők átbeszélése. Széles választékban áll rendelkezésre nyakkendő, díszzsebkendő, öv, ékszerek, hogy a megjelenés tökéletességéhez minden biztosítva legyen. Igény szerint határozott stílus tanácsokkal látjuk el.

Számos esetben készítünk családon vagy irodán belül több személynek is öltönyt, kosztümöt, ruhát, inget, így ez a szolgáltatás komplex kiszolgálást nyújt sokaknak egy helyen.

További kérdéssel keressen minket bizalommal:
+36 70 397 7616
+36 30 573 9873

(8-20 óra között)

1015. Batthyány utca 27.

+36 70 397 7616

DRESSMEANDYOU.HU@GMAIL.COM