Öltöny szabó Budapesten : Dress ME and YOU

Hol van jó öltöny szabó Budapesten? – talán ön is kérdezte már ezt egy baráttól, ismerőstől. Van néhány olyan cég Budapesten, aki tud segíteni, ha egyedi, méretre szabott öltönyt szeretne.  A Dress ME and YOU szabóság mind anyagválasztékban, mind szakmai színvonalban kiemelkedik.

A pozitív első benyomás fontossága

A mindennapokban (is) fontos a stílus. Sokan gondolják úgy , hogy a stílus csak körítés, látszat – de ez nem így van. Egy igazi öltöny szabó tudja a legjobban, hogy micsoda különbséget tud jelenteni egy jól szabott, méretre készített öltöny egy rossz esésű konfekció öltönyhöz képest. Nem mindegy, hogy egy tárgyalásra vagy meetingre milyen öltözékben érkezünk meg. Az első találkozások alkalmával megszületik az első benyomás – amit lehet pozitív vagy negatív. Mi abban segítünk, hogy pozitív legyen az első benyomás, amikor üzletfelekkel, tárgyalópartnerekkel találkozik.

Ha nincs még elképzelése arról, hogy milyen öltönyt szeretne vagy nem tudja merre induljon el, segítünk dönteni. Nézzen be üzletünkbe  és személyre szabott stílustanácsadással segítünk a döntésben!

Egy jó öltöny szabó segíthet abban, hogy megtalálja a saját stílusát

Egy jól szabott sportzakó és egy méretre készült ing nagyon sokat hozzá tud adni a stílusos megjelenéshez. Mi abban is segítségére lehetünk, hogy valami egyedit alkossunk. Valami olyat, ami időt álló és stílusos. Öltönyeinket méretre készítjük és később tudjuk bővíteni vagy szűkíteni is.

Anyagválasztékunk páratlan: több mint 3000 féle ing és öltöny anyagból választhat.

Többféle munkamódszerrel találkozhat, mert minden öltöny szabó kicsit másképp dolgozik. Nálunk az öltöny készítés olyan, mint egy szimfónia: a méretre készített öltönyöket , ingeket ügyfeleinkkel együtt komponáljuk meg.  

Később, mikor benéz a gardróbjába, elégedetten fogja nyugtázni, hogy a saját maga által megálmodott ingek és öltönyök néznek vissza önre. Ez olyan érzés, amit nem lehet leírni – érezni kell.

Öltöny szabó Budapesten

Nem csak a hétköznapokban vagyunk jelen az általunk készített öltönyökkel és ingekkel. Az élet nagy eseményein is jelen vagyunk az általunk készített ruhadarabokkal. Több száz esküvői öltönyt készítettünk már el. Mi így tudunk hozzájárulni az élet nagy eseményeihez.  Például egy tökéletesen illeszkedő, méretre szabott esküvői öltönnyel, amiben nem kell feszengeni.

Minden egyes ruhadarabot az ügyfélre szabunk: méretet veszünk és méretre készítjük az ingeket, öltönyöket. Miután elkészült az öltöny, ing vagy sportzakó, együtt átgondoljuk, hogyan lehet kiegészítőkkel kombinálni (nyakkendővel díszzsebkendővel)

Nálunk készült zakókat és öltönyöket nem csak szettben , hanem sokféleképpen lehet hordani, hiszen  mi odafigyelünk arra is, hogy a nálunk készült öltönyök, sportzakók használhatók legyenek  a mindennapokban. Ha az ügyfél kéri, szívesen játszunk a színekkel, texturákkal, árnyalatokkal.

Öltöny szabó Budapest: DMY szabóság

Várjuk szeretettel Budapesten, a Batthyányi utca 27. alatti üzletünkben!ó

Szívesen segítünk Önnek további tanácsokkal szabóságunkban, ahol öltöny készítéssel és stílus tanácsadással várjuk!

Vélemény, hozzászólás?