Hogyan dolgozik a férfi szabó?

ogyan dolgozik egy férfi szabó ? A kérdés, amit minden stílusos férfi feltesz magának – legalább egyszer.
Vajon mit rejtegetnek a szabóság kulisszái mögött…

Amikor benézünk egy méretes szabóság kirakatán, gyakran látjuk, ahogy a vendégek nézelődnek, beszélgetnek, a férfi szabó pedig méretet vesz az ügyfelekről. De mi történik még ezen kívül?
Most megosztom Önnel, milyen a folyamat, ami a megálmodott öltöny elkészüléséig vezet. Tartson velem, és fény derül a titokra!

A jó férfi szabó nemcsak tűvel dolgozik

A férfi öltöny készítés menetéről már olvashatott blogunkon, ezért abba most nem mennék bele részletesen. Azt viszont mindenképpen megosztanám Önnek, hogy miből áll az első találkozás velem, hogyan rakjuk le az alapját annak a kapcsolatnak, amely az Ön számára egy gyönyörű ruhadarabot fog eredményezni.

Szeretek beszélgetni. Ezt nem titkolom. Úgy vélem, hogy a jó férfi szabó nem csak tűvel dolgozik. A kommunikáció az egyik legfontosabb dolog a világon, hiszen ez által tudunk kapcsolatokra szert tenni, ez által tudjuk kifejezni érzéseinket, így tudunk véleményt cserélni. Nincs ez másképp szabóságunkban sem: ahhoz, hogy az elképzelését megvalósíthassam, előbb meg szeretném ismerni Önt.

Úgy tudok valóra váltani álmot, ha pontosan tudom, hogy mire gondolt, mire vágyik. Általában ezek a kérdések merülnek fel:
• Milyen eseményre szeretné a ruhadarabot?
• Esetleg nősülni készül?
• Vagy egy különleges estére kapott meghívót?

Egy jó férfi szabó élményt ad, nem csak öltönyt

Bárhogy is legyen, én szeretném megtudni Öntől, hogy pontosan mi vezette el üzletünkbe. Nálam nagyon fontos, hogy úgy adjak tanácsot Önnek a választásban, hogy figyelembe veszem az eljövendő éveket is. Ha kifejezetten esküvői öltönyt szeretne vásárolni, én akkor is arra fogok törekedni, hogy színben, anyagában egy univerzális darabbal gazdagodjon a ruhatára.

Természetesen a végső döntést Ön fogja meghozni, de abban biztos lehet, hogy nekem az a célom, hogy ne csak egy alkalomratudja felvenni a kész darabot. Miért is tenné?

A méretre szabott öltöny viselése olyan élmény, amit kár lenne egy alkalomra korlátozni. A méretre készült öltöny minden része az Ön adottságaira van szabva, méretvétel alapján készül – így a végeredmény egy kényelmes, elegáns, minőségi ruhadarab lesz. Az ilyen egyedi öltönynek nincs párja, csak egy darab készül belőle.

Számomra fontos információ még, hogy Ön sportol e, és ha igen, akkor mit. Tudnunk kell ugyanis, hogy az elkövetkező hónapokban (vagy akár években) milyen változások várhatóak a testalkatán. Itt meg kell említenem, hogy plusz egy méretet benne hagyunk a kész öltönyeinkben, ami lehetővé teszi a későbbi módosításokat. Ha egy éven belül visszajön hozzánk igazíttatni, akkor ezt mi ingyen és bérmentve meg tesszük, ez része szolgáltatásainknak.

Beszélgetésből méretre készített öltöny

A nálunk észülő öltönyök nem konfekció darabot, amit átalakítunk. Ezt a munkamódszert sajnos sok helyen szabóságként reklámozzák – de egy ilyen megoldás nálunk elfogadhatatlan. Ez még a legjobb indulattal is csak öltöny átalakítás lenne. Mi nem így dolgozunk.

Szabóságunkban csak olyan öltönyök és ingek készülnek, amelyek 100% egyedi darabok. Először csak beszélgetünk az ügyfeleinkkel egy finom kávé mellett. Utána a méretvétellel folytatjuk. A méretvétel nagyon fontos része a folyamatnak. Így tudjuk biztosítani, hogy az elkészülő öltöny egyedi darab legyen. Sok éves tapasztalatomnak hála, Ön biztos lehet abban, hogy az öltöny minden része a levett méretek szerint készül el – kifejezetten Önnek.

Ha elkészültünk a méretvétellel, közösen választunk a Dress me and You szabóság legendás anyagválasztékából. Mitől legendás?

Nálunk nem tíz vagy száz szövetből választhat, hanem több, mint 6500 féle öltöny és ing szövet áll rendelkezésre.

Anyagválasztékunkat folyamatosan bővítjük. Jelenleg 3400 féle kashmir szövetből és több, mint 3200 féle ing szövetből választhat. Ez tényleg hatalmas választék, meg fogja látni. A választásban természetesen segítünk, elmondjuk, hogy melyik anyagtól mit várhat, melyik szövetet hogyan lehet kombinálni.

Látogasson el személyesen üzletünkbe, ahol az öltönyök mellett kiegészítők színes sokasága várja a díszzsebkendőktől egészen a nyakkendőkön át a mandzsetta gombokig. Szívesen segítünk Önnek a legapróbb részlet kiválasztásában is egy stílus tanácsadás formájában.

ITT foglalhat időpontot szabóságunkba.

Várjuk szeretettel Budapesten, a Batthyányi utca 27. alatti üzletünkben!

Szívesen segítünk Önnek további tanácsokkal szabóságunkban, ahol öltöny készítéssel és stílus tanácsadással várjuk!

Vélemény, hozzászólás?